Ismerd meg jobban a költöztető céget 1.

2014.11.24 20:09

Keresni egy költöztető céget, aki segít a költözés lebonyolításában, nem olyan nagy durranás, hiszen ma már a piacon nagyon sok ilyen cég van, könnyen meg lehet találni egyet közülük. A kihívás már csak az, hogy olyat találjunk, akik a legmegfelelőbbek lehetnek. Számos döntést meg kell hoznunk ilyenkor és eléggé óvatosnak is kell lennünk, mert néhány cég esetében felmerülhetnek a csalások, illetve sok költöztető cég nem játszik tiszta feltételekkel. Ebből a szempontból tehát nagyon fontos, hogy megtaláljunk egy megbízható költöztető céget, amelyek a legjobb szolgáltatást nyújtja elfogadható áron.

Legelőször fontos ellenőrizni, hogy érvényes cégbejegyzéssel, regisztrációval rendelkezik az a cég, amelyikkel szerződést szeretnénk kötni. Előnyös, ha utána nézünk a kiválasztandó cégnek az interneten vagy a közeli önkormányzatnál. Nagyon fontos tisztában lenni azzal, hogy a költöztető cég rendelkezik a szükséges engedélyekkel, amelyekkel át viheti a holminkt egyik helyről a másikra. Hasonlóképpen ellenőrizni kell a költöztető cég megbízhatóságát, illetve ha vannak ilyenek, az esetleges panaszokat a korábbi ügyfelek részéről.
Csak ezek után érdemes velük felvenni a kapcsolatot és tárgyalni a költöztetőkkel, illetve egy árajánlatot kérni. Általában az árak nagyban függenek a költözés távolságától, illetve a szobák számától, ezeket tehát meg kell adnunk ahhoz, hogy viszonylag egy pontos becslést tudjanak adni számunkra.
 

Vissza