A költöztető cégekről

2013.10.02 15:37

Amikor költözni készülünk, akkor felbérelhetünk egy költöztető céget, hogy segítsenek a helyzetünkön és egyszerűbbé tegyék a költözést. A költöztető cégeknek különösen nagy szerepük van, ha nagy távolságba költözünk. A költöztető cégeknek igen sok szolgáltatásuk van, ami közül szabadon válogathatunk: segíthetnek a csomagolásban, a pakolásban és az áttelepítésben is.

Jelentőség
A költöztető cég felbérlése előtt fogunk kapni egy árajánlatot, ami tartalmazza a csomagolási, szállítási és kipakolási költségeket. Pénzt takaríthatunk meg, ha mi magunk pakoljuk össze a holminkat és mi magunk is pakoljuk le a teherautóról, de ha meg akarjuk kímélni magunkat, akkor nyugodtan bízzuk ezt is a költöztetőkre.

Funkciók
A költöztető cégek összeállítanak egy listát a számunkra, annak érdekében, hogy kissé segítenek a költözés folyamán megőrizni a rendszerességet. A költöztetőktől bérelhetünk dobozokat, buborékfóliát, mozgó síneket és teherautó emelőt is, amikkel szintén meg lehet könnyíteni a pakolást.

Szempontok
Ha fizikailag nem tudjuk elköltöztetni saját magunkat, akkor érdemes kihasználni a költöztető cégek szolgáltatásait.

Előnyök
0A költöztetők felbérlése igen előnyös lehet, ha például nagy távolságra költözünk. Gyakran előfordul, hogy a munkánk miatt áthelyeznek egy másik városba, ilyenkor fontos, hogy minél előbb megérkezzen az otthonunk az új helyre.

Vissza